ProGrafisk ApS   •   Havnegade 100 A, 2. sal   •   5000 Odense C   •   Tlf. 63 38 39 40   •   post@prografisk.dk

MISTER EUROPA – QuizzEuropa

>

Det gælder om at rejse mellem forskellige europæiske destina-tioner og vende tilbage til et startfelt så hurtigt som muligt. Undervejs præsenteres spillerne for kontinentets spændende historie og vidunderlige kulturelle mangfoldighed.

 

24 af felterne er hjemsteder for de destinationer, som man rejser til og fra gennem spillet. De 24 destinationer er med vilje hverken lande/riger eller byer, men derimod som regel geografiske be-tegnelser, som f.eks. en flod, en bjergkæde eller en halvø. Riger kommer og går, men floder, bjerge og halvøer består. De er Europas udgangspunkt og ofte samlende i forhold til historie, kultur, levevilkår m.m.

 

Så velkommen til en underholdende og lærerig rejse på det europæiske kontinent!

 

Spillebrættet forestiller Europa fra Atlanterhavet til Uralbjergene. Brættet er dækket af firkantede felter, som en deltager kan bevæge sig rundt på ved hjælp af en brik og en terning.

Brætspil om Europa

Havnegade 100 A, 2. sal, t.v.

5000 Odense C

Telefon 63 38 39 40

Sidder du med et projekt eller en opgave hvor du tænker, at ProGrafisk måske kunne hjælpe – eller er det bare et  spørgsmål til den gode idé? Så ring på 63 38 39 40, send en mail på post@prografisk.dk eller kom forbi vores kontor på Havnegade 100 A, i Odense C. Vi har altid frisklavet kaffe, men passer det bedre kommer vi også gerne forbi hos dig. Første møde er helt uforpligtende.

Kontakt ProGrafisk