ProGrafisk ApS   •   Havnegade 100 A, 2. sal   •   5000 Odense C   •   Tlf. 63 38 39 40   •   post@prografisk.dk

NØRGAARD KOMMUNIKATION

>

Hjemmeside til Nørgaard Kommunikation

Nørgaard Kommunikation ejes af Lasse Nørgaard. Han har 30 års erfaring som journalist for større danske medier, bl.a. DR, Weekendavisen, Berlingske og Jyllands-Posten. Desuden har han arbejdet for nationale og internationale organisationer, primært Røde Kors, og som freelancer og konsulent en del år i Danmark, Afrika og Asien.

 

Lasse har altid ment, at god kommunikation og respekt for andres holdninger kan løse de fleste problemer og føre til gode resultater. Nok handler kommunikation om teknik, men først og fremmest handler det om vilje.

 

Har I lysten og viljen til at blive bedre til at kommunikere, så vil Lasse med stor glæde vise Jer nogle teknikker, der kan forbedre jeres kommunikation med medarbejdere, medier og andre målgrupper.

 

Se hjemmesiden www.norgaard-kommunikation.dk

Havnegade 100 A, 2. sal, t.v.

5000 Odense C

Telefon 63 38 39 40

Sidder du med et projekt eller en opgave hvor du tænker, at ProGrafisk måske kunne hjælpe – eller er det bare et  spørgsmål til den gode idé? Så ring på 63 38 39 40, send en mail på post@prografisk.dk eller kom forbi vores kontor på Havnegade 100 A, i Odense C. Vi har altid frisklavet kaffe, men passer det bedre kommer vi også gerne forbi hos dig. Første møde er helt uforpligtende.

Kontakt ProGrafisk