ProGrafisk ApS   •   Havnegade 100 A, 2. sal   •   5000 Odense C   •   Tlf. 63 38 39 40   •   post@prografisk.dk

Internet-løsninger

ProWeb

Basic

>

Hjemmeside med Responsive Design for kun 8.945 kr.*

 

Vi producerer din nye hjemmeside ud fra den grundtanke, at den skal være overskuelig og nem at navigere i – men samtidig spændende for dine brugere.

 

Responsive Design betyder, at at din hjemmeside tilpasser sig det medie, den enkelte bruger tilgår siden fra – pc, Mac, smartphones og tablets. Langt de fleste hjemmesider tilgås fra mobile enheder, og Google rykker i dag hjemmesider, der ikke er mobilvenlige, langt ned på søgelisten.

 

Med ProWeb Basic får du spændende features som fotogalleri, formularer, Google Maps med i prisen – og tillige integration med de gængse sociale medier.

 

Derudover kan du supplere hjemmesiden med en række andre funktioner som scroll i flere lag, videogalleri, Instagram Feed, Bread Crumbs navigationssti og mange flere – alle til fordelagtige priser.

 

 

* I prisen er inkluderet 8 sider. Har du brug for flere – kontakt os på 63 38 39 50 for tilbud.

ProWeb

Shop

>

Professionel webshop – ring for et godt tilbud.

 

ProWeb Shop kan indeholde sammen features som ProWeb Basic – men har derudover en indbygget Web Shop løsning.

 

ProWeb Shop giver dig mulighed for håndtering af rabatkoder, gavekort, import / eksport af produktdatabase m.m.

 

I prisen er der inkluderet integration med betalingssystemer, som f.eks. DIBS, der giver dine kunder mulighed for at betale med Dankort, Visa-Dankort, VISA, Mastercard, Electron, Maestro etc.

 

Løsningen er selvfølgelig lavet i Responsive Design.

Havnegade 100 A, 2. sal, t.v.

5000 Odense C

Telefon 63 38 39 40

Sidder du med et projekt eller en opgave hvor du tænker, at ProGrafisk måske kunne hjælpe – eller er det bare et  spørgsmål til den gode idé? Så ring på 63 38 39 40, send en mail på post@prografisk.dk eller kom forbi vores kontor på Havnegade 100 A, i Odense C. Vi har altid frisklavet kaffe, men passer det bedre kommer vi også gerne forbi hos dig. Første møde er helt uforpligtende.

Kontakt ProGrafisk